Nieuwe leden

Renata is op zoek naar nieuwe leden die bij ons in competitieverband of recreatief willen tafeltennissen. Neem bij interesse contact op met iemand van het bestuur of kom op speelavonden een keer kijken.

TTV Renata

Onze vereniging is opgericht in 1958.

Het ledental schommelt rond de 50. Omdat de aandacht niet specifiek uitgaat naar junioren (altijd welkom natuurlijk) bestaat het ledenbestand voornamelijk uit senioren, dames en heren. Er wordt zowel recreatief gespeeld als in competitieverband. Dit laatste in 2 verschillende competities: de officiële NTTB (Nederlandse TafelTennis Bond) en de TLE (Tafeltennis Liga Eindhoven). Deze laatste is meer gericht op de recreatieve speler.

Het eerste NTTB-team speelt landelijk en in de afdelingscompetitie doen gemiddeld zes teams mee. We hebben ook altijd meerdere teams in de TLE competitie spelen.

Sinds 1983 hebben wij een eigen speelzaal, waar permanent vier tafeltennistafels staan opgesteld en waar ook een drankje genuttigd kan worden aan de gezellige bar.

Kenmerkend voor onze vereniging is dan niet alleen prestaties tellen maar dat vooral sportiviteit en gezelligheid hoog in het vaandel staan, daarom zijn wij bij andere verenigingen graag geziene gasten.

Een lidmaatschap wordt aangegaan voor tenminste een contributieseizoen. Opzegging dient schriftelijk kenbaar gemaakt te worden bij de penningmeester.

tabletennis

Leden Login / Logout